tuinschermen

Tuinschermen

Bent u op zoek naar een kwalitatieve, maar betaalbare manier om uw tuin af te schermen van haar omgeving? Groot gelijk hebt u. Bij ons kan u terecht voor tuinschermen met een hoog afwerkingsniveau, die gegarandeerd zullen zorgen voor een jarenlang genot. Voor iedere tuin hebben we een tuinscherm in ons gamma, zodat u bent verzekerd van het meest geschikte exemplaar, dat zowel voldoet aan uw persoonlijke voorkeuren als aan uw budget.

De vele voordelen van onze tuinschermen op een rijtje

Kiest u voor de plaatsing van onze tuinschermen , dan gaat u voor niets dan voordelen. Onze tuinschermen bieden allereerst een aanzienlijke verhoging van uw privacy, aangezien de inkijk vanaf de straatkant en eventuele buren wordt verminderd. Bovendien zorgen ze ook voor een decoratieve en elegante touch in uw tuin, die meteen de looks tot een hoger niveau zullen tillen.

Tot slot gaan ze ook gepaard met een eenvoudige montage, vergezeld van de nodige expertise en knowhow van onze installateurs. Zo bent u zeker van een juiste plaatsing en een lange levensduur.

Tuinschermen voor een strak en modern geheel.

Onze tuinschermen worden steeds opgetrokken uit geïmpregneerd epicea hout en zijn inox geschroefd. Maar hoe worden deze dan precies geplaatst? Wel, hierbij wordt gebruik gemaakt van dikwandige gelakte palen van 60/60 3m, waartussen de schermen worden geplaatst. De palen worden op pneumatische wijze geheid in de grond tot ongeveer 1m diep. Aan de onderkant wordt een betonplaat geïnstalleerd met afmetingen van 186 op 40, die tot zo’n 20cm diep gaat. Op deze betonplaat wordt het uiteindelijke scherm geplaatst.

Door gebruik te maken van dergelijke montage, zorgen onze tuinschermen altijd voor een heel strak en modern geheel. De palen zijn immers gelakt in een kiezelgrijze kleur, dewelke het beste overeenstemt met de schermen, aangezien deze na verloop van tijd zullen vergrijzen. De tuinschermen kunnen eveneens worden geplaatst met behulp van tand- of groefplanken met een dikte van 34mm, die ook gemaakt zijn van geïmpregneerd epicea hout .

Voor vele mensen is de tuin hun plekje buiten huis waar ze rust kunnen vinden of samen met vrienden of familie van een drankje of een barbecue kunnen genieten. Deze plek verdient dan ook een mooie aankleding die aansluit bij de rest van de woning en die de rust en gezelligheid uitstraalt die van een tuin wordt verwacht. Omdat veel mensen tegenwoordig ook een stijlvol element aan hun tuin willen toevoegen dat rekening houdt met de voorgaande waarden kiezen ze steeds vaker voor tuinschermen. Tuinschermen geven je tuin namelijk net dat tikkeltje meer zonder daarbij de basisdoelen uit het oog te verliezen.

Geef je privacy een moderne touch met tuinschermen

We genieten allemaal van tijd tot stond van ons eigen plekje, onze eigen oase van rust waar privacy en ontspanning de toverwoorden zijn. Tuinschermen komen dan goed van pas om je privacy te waarborgen of te creëren. Ze bieden de ideale afscherming van je buren zodat je niet constant bezorgd hoeft te zijn om controle door anderen. Bovendien ogen ze ook gewoon mooi en nemen ze weinig plaats in beslag in vergelijking met bijvoorbeeld dikke struiken of een bomenrij die heel wat vuiligheid met zich meebrengt. Wat mensen tegenwoordig ook voor tuinschermen doet kiezen, het is trouwens een van de hoofdredenen, is de moderne touch die je met deze tuinschermen aan je tuin geeft. Gemaakt in epiceahout ogen ze strak en stralend. De gebruikte palen in hun zachte grijze kleur sluiten hierbij perfect aan en geven het geheel een gewoonweg prachtige boost.

Tuinschermen van Hekwerken Mees

Terwijl je op struiken enkele jaren moet wachten vooraleer ze hun volle uiterlijk hebben bereikt en een degelijke tuinafscherming vormen, worden tuinschermen zeer snel geplaatst. Zeker als je op specialisten zoals Hekwerken Mees beroep doet. Hun jarenlange ervaring en hun gebruik van bijvoorbeeld pneumatisch materiaal voor het heien van de palen, maakt dat je in een mum van tijd eindelijk het tuinscherm van je dromen hebt. Bovendien zal al snel blijken dat tuinschermen relatief goedkoop zijn. Zeker als je de duurzaamheid van het materiaal bekijkt. De perfecte investering voor een toffe tuin.

Interesse in onze tuinschermen ?

Bent u reeds lange tijd op zoek naar het meest geschikte tuinscherm voor bij u thuis? Dan zit u bij ons goed voor tal van mogelijkheden, die stuk voor stuk voldoen aan de meest strenge vereisten. Vraag onze medewerkers gerust naar verdere informatie en toelichtingen via het telefoonnummer 0479214069 of via het e-mailadres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . We proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn!

Onze Referenties

hekwerken

Balen - Wezel

40 meter afsluiting hout 28 mm
tand en groef ,
metalen palen afgewerkt met houten plank
beton plaat 40cm voor hoogteverschil buren

Bekijk al onze referenties

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvraag