tuinpoorten

Tuinpoorten

Vraagt uw tuin broodnodig om een tuinpoort? Of bent u op zoek naar een mooie entree tot uw tuin of garage? Wel, dan zit u bij ons goed voor tuinpoorten die blaken van kwaliteit enerzijds en mooie looks anderzijds. Er zijn diverse soorten tuinpoorten voorhanden op de markt, waaronder metalen en houten poorten. Ook de prijzen variëren hierbij. Wij zorgen alvast voor een tuinpoort die uw woning van de uitstraling zullen voorzien waarnaar u op zoek bent.

Tuinpoorten , een aanrader voor iedere tuin

Tuinpoorten zijn een absolute must voor iedere woning met aangrenzende tuin. Waarom? Omdat ze een aanzienlijke bijdrage hebben met betrekking tot uw veiligheid en bescherming. Ze maken het bijvoorbeeld moeilijk voor inbrekers en dieven en schrikken gure types af tot verdere handelingen. Bovendien vermindert het ook de inkijk in uw woning en tuin, wat meteen uw privacy vergroot.

Onze tuinporten zorgen verder ook voor de ideale finishing touch en meteen voor een meerwaarde voor uw eigendom. Wat betreft de afwerkingsmogelijkheden hebt u immers keuze uit tal van kleuren, materialen en afmetingen, zodat ze tegemoet kunnen komen aan al uw wensen en noden.

Klassieke metalen poorten maar ook Houten tuinpoorten voor warmte en sfeer

Bij ons kan u terecht voor de klassieke metalen tuinpoorten die bij de gaasdraad passen en aan betaalbare prijzen .Houten poorten laten wij op maat maken zoals gewenst en op de ambachtelijke manier , pen en gat verbindingen zorgen voor een stevig geheel en zo bekomt u de afwerking die u zocht, zodat uw tuinpoort een prachtig geheel vormt met uw omgeving en woning. Onze houten poorten zorgen hoe dan ook voor de nodige portie warmte en voor een sfeervolle uitstraling!

Interesse in onze tuinpoorten ?

Bent u reeds geruime tijd op zoek naar een tuinpoort, die zowel matcht bij uw persoonlijkheid als bij uw stijl en budget? Wel, onze medewerkers gaan tezamen met u op zoek naar de meest geschikte oplossing. U kan ons hiervoor steeds contacteren via het telefoonnummer 0479214069 of via het e-mailadres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . We trachten u zo spoedig mogelijk verder te helpen en hopen u alvast zo snel mogelijk persoonlijk te mogen ontmoeten!

Onze Referenties

hekwerken

Balen - Wezel

40 meter afsluiting hout 28 mm
tand en groef ,
metalen palen afgewerkt met houten plank
beton plaat 40cm voor hoogteverschil buren

Bekijk al onze referenties

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvraag