Gaasdraad

Gaasdraad

Bent u op zoek naar de ideale omheining / afsluiting voor uw tuin, uw weide of uw domein? Dan bent u ongetwijfeld al enkele mogelijkheden tegengekomen tijdens uw zoektocht. Houten hekwerken, betonnen muren, metalen hekken en ga zo maar verder : de oplossingen zijn eindeloos, en daarmee gepaard, de prijzen helaas vaak ook. Daarom bieden wij de meest geschikte oplossing voor : onze gaasdraad , ideaal voor om het even welke oppervlakte en voor ieder budget beschikbaar.

Onze gaasdraad in een notendop

Gaasdraad geniet al enkele jaren van een stijgende populariteit en dat is niet geheel onlogisch. Het materiaal leent zich immers uitstekend voor tal van toepassingen, dankzij verschillende voordelen. Zo is onze gaasdraad onder andere enorm vormvast en tegelijkertijd veerkrachtig, zodat het op een efficiënte en eenvoudige manier kan worden geplaatst. Verder bent u ook verzekerd van een lange levensduur, zodat u het hekwerk nog veel jaren dienst kan doen. U hebt ook in afmetingen en afwerking diverse mogelijkheden, zodat u de gaasdraad kan afstemmen op de betreffende omgeving.

Bovendien is onze gaasdraad ook veelzijdig in gebruiksmogelijkheden. Zo is onze draad gemakkelijk te gebruiken als omheining voor:

  • Fabrieksdomeinen en industriële sites
  • Tuinen en parken
  • Sportvelden en tennisterreinen
  • Speelterreinen en recreatiedomeinen

Gaashekwerk met onze gaasdraad

Schakelt u ons in voor uw gaashekwerk, dan kan u gaan voor een versie met of zonder betonplaat. Het hekwerk bestaat hoe dan ook uit 2mm dikwandige palen met een diameter van 60mm. Deze worden om de 3 meter pneumatisch in de volle grond geheid, dit tot een diepte van ongeveer 100cm. Bovenop deze palen worden doorvoerkoppen geplaatst, dewelke uit aluminium worden vervaardigd en dus noch verkleuren noch roesten.

Hierna worden de bovenbuizen geplaatst, wordt het kader aangetrokken met behulp van 3 lijnen spandraad en wordt onze gaasdraad aangebracht.

Interesse in onze gaasdraad ?

Bent u dringend op zoek naar een betaalbare, kwalitatieve oplossing om uw oppervlakte te omheinen? Aarzel dan niet langer en contacteer ons vandaag nog via het telefoonnummer 0479214069 of via het e-mailadres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Onze medewerkers trachten u zo spoedig mogelijk verder te helpen!

Wij plaatsen afsluitingen in heel de kempen tot een stuk daarbuiten , mol , geel ,balen , westerlo , meerhout , tot in heverlee , leuven ,aarschot

Onze Referenties

hekwerken

Balen - Wezel

40 meter afsluiting hout 28 mm
tand en groef ,
metalen palen afgewerkt met houten plank
beton plaat 40cm voor hoogteverschil buren

Bekijk al onze referenties

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvraag